HERENHUIS IN DE LAAK

Een nieuwbouwproject waarin alles kon worden bepaald. Om het een passend geheel te maken voor de bewoners is het maximale uit alle ruimtes gehaald. Alle muren en lichtpunten konden worden geplaatst en bepaald. Een rustige basis met af en toe een grapje in materiaalgebruik zodat het een luchtig en speels sfeervol geheel is geworden.


WOONBOERDERIJ IN WESEPE

De boerderij is een erfenis waarop een compleet eigen stempel kon worden gedrukt. Doordat de boerderij van binnen helemaal  is gestript, konden opnieuw de leeffuncties worden ingedeeld zodat het een ruimtelijk geheel is geworden. De combinatie van oude en nieuwe materialen doende warme sfeer van de oude boerderij herleven. 


NIEUWBOUW JAREN 30 WONING IN UTRECHT

Een ruime woning waar verschillende leeffuncties in elkaar overlopen. De lichte pastelkleuren van de muren en accessoires, gecombineerd met warme accenten in stoffen en hout zorgen voor een wam en rustig geheel. De bestaande kleur appelgroen zorgt nu voor een frisse en grappige noot.


BOSRIJK WONEN IN ZEIST

Een nieuwbouwwijk aan de rand van het bos is een prachtlocatie om te wonen. De toepassing van het materiaal hout in de meubels haalt de natuur naar binnen.

Een strakke praktische basis krijgt hierdoor een warme uitstraling.


EIGENTIJDS WOONHUIS IN AMERSFOORT

Een nieuwe woning met karakter, gebouwd in een bestaande wijk van Amersfoort. In de gezellige woonkeuken kloppen de lijnen zodat het maximale uit de ruimte is gehaald. Op de overloop is tussen de trappen een praktische kast ontworpen voor de handdoeken. Hierdoor konden in de badkamer alle verschillende functies: bad, douche, toilet en wastafel worden toegepast.


MODERNE VILLA IN ZWOLLE

Een gezinshuis waar alle functies rond het middenblok van de entree zijn gesitueerd. Hiervoor is er met de architectuur gespeeld en ontstond er een logischer geheel waarin het prettig wonen is. De basis is rustig gehouden door kleur- en materiaalgebruik.


'GROEN WONEN' IN DRIEBERGEN

Verantwoord bouwen in Driebergen. Letterlijk en figuurlijk wonen in het groen. Door de kleur groenen een houten vloer toe te passen lopen binnen en buiten in elkaar over. De grote op maat gemaakte kastenwand verbindt de twee zithoeken met elkaar, zodat er eenheid ontstaat tussen de twee verschillende functies.


BRABANTSE GEZELLIGHEID IN DEN DUNGEN

In de grote woonkeuken, waar de ventilatie van de afzuigkap via een ‘brug’ naar buiten gaat, kan genoten worden van de Brabantse lekkernijen. De ruimte tussen het zitgedeelte en eetgedeelte wordt door een werkplek en opbergruimte goed benut en is nu geen losse ruimte meer. Hierdoor ontstaat er een logisch geheel tussen de architectuur en interieur.


U KUNT ALTIJD VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN:

 

TELEFOON: 06 3620 9491

EMAIL: buro@interiordesign.nl