INTERIEURS


HERENHUIS IN DE LAAK

Een nieuwbouwproject waarin alles kon worden bepaald. Hierdoor kon het maximale eruit worden gehaald om het een passend geheel te maken voor de bewoners. Alle muren en lichtpunten konden worden bepaald zodat elk ruimte optimaal kon worden ingericht. Een rustige basis met af en toe een grapje in materiaalgebruik zodat het een luchtig en speels sfeervol geheel is geworden.


WOONBOERDERIJ IN WESEPE

De boerderij is een erfenis waarop een compleet eigen stempel kon worden gezet. Hierdoor is het een ruimtelijk geheel geworden. De combinatie van oude en nieuwe materialen doen de warme sfeer van de oude boerderij herleven.


NIEUWBOUW JAREN 30 WONING IN UTRECHT

Een ruime woning waar verschillende leeffuncties in elkaar overlopen. De lichte pastelkleuren van de muren en accessoires, gecombineerd met warme accenten in stoffen en hout zorgen voor een wam en rustig geheel. De bestaande kleur appelgroen zorgt nu voor een frisse en grappige noot.


BOSRIJK WONEN IN ZEIST

Een nieuwbouwwijk aan de rand van het bos is een prachtlocatie om te wonen. De toepassing van het materiaal hout in de meubels haalt de natuur naar binnen.

Een strakke praktische basis krijgt hierdoor een warme uitstraling.


EIGENTIJDS WOONHUIS IN AMERSFOORT

Een nieuwe woning met karakter, gebouwd in een bestaande wijk van Amersfoort. In de gezellige woonkeuken kloppen de lijnen zodat het maximale uit de ruimte is gehaald. Op de overloop is tussen de trappen een praktische kast ontworpen voor de handdoeken. Hierdoor konden in de badkamer alle verschillende functies: bad, douche, toilet en wastafel worden toegepast.


MODERNE VILLA IN ZWOLLE

Een gezinshuis waar alle functies rond het middenblok van de entree zijn gesitueerd. Hiervoor is er met de architectuur gespeeld en ontstond er een logischer geheel waarin het prettig wonen is. De basis is rustig gehouden door kleur- en materiaalgebruik.


'GROEN WONEN' IN DRIEBERGEN

Verantwoord bouwen in Driebergen. Letterlijk en figuurlijk wonen in het groen. Door de kleur groen en een houten vloer binnen toe te passen loopt binnen en buiten in elkaar over.  De grote maatwerkkastenwand verbind de twee zithoeken met elkaar, zodat er een eenheid ontstaat tussen de twee verschillende functies.


BRABANTSE GEZELLIGHEID IN DEN DUNGEN

Een grote woonkeuken, waar de ventilatie van de afzuigkap via een ‘brug’  naar buiten gaat zorgt ervoor dat er genoten kan worden van de Brabantse lekkernijen.  Het tussenstuk tussen het zitgedeelte en eetgedeelte wordt door een werkplek en opbergruimte goed benut. Het is nu geen losse ruimte geworden. Hierdoor ontstaat er een logisch geheel tussen de architectuur en interieur.


U KUNT ALTIJD VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN:

 

TELEFOON: 06 3620 9491

EMAIL: buro@interiordesign.nl